Praktisch

We plannen eerst een intakegesprek waarin ik luister naar waar voor jou de problemen zitten en waar jij op vast loopt.  In dit gesprek kan je gerust vragen stellen bv over wat psychotherapie voor jou kan betekenen, hoe het praktisch in z’n werk gaat,… .  Bij het maken van deze afspraak, hoef je nog niets te vertellen.  We nemen daar in het eerste gesprek de tijd voor.  De intakefase kan ook enkele gesprekken in beslag nemen.  We bekijken wat er in jouw geval nodig is.
Een afspraak maken kan via de gegevens op deze website of via Doctena.

Bij koppelgesprekken zie ik jullie eerst samen om nadien elk van de partners in een afzonderlijk gesprek te zien.  In dat individuele gesprek wordt er gekeken naar jouw individuele engagement alsook naar jouw verleden op vlak van gezin en relaties.  Het volgende gesprek is dan weer samen en bekijken we hoe we verder kunnen met alle partijen.

Vanaf 18 jaar ben je welkom.  Onder deze leeftijd verwijs ik graag naar mijn collega-therapeuten.  

Een individueel gesprek gesprek kost €60 (50 minuten).  

Een koppelgesprek kost  €90 (maximaal 90 minuten).  

Gedeeltelijke terugbetaling van de therapie is mogelijk. Hiervoor verwijs ik naar het ziekenfonds waarbij je bent aangesloten. Zij bepalen wie terugbetaling kan krijgen en onder welke voorwaarden.

Indien een afspraak niet kan worden nagekomen, dan geldt de regel dat die tot 24u voor de aanvang kosteloos kan worden geannuleerd om gelijk welke reden.  Door tijdig te annuleren, kan ik de gereserveerde tijd aan iemand anders geven.
Indien de afspraak niet tijdig wordt geannuleerd of niet wordt nagekomen dan wordt de afspraak aangerekend.  Indien je hier vragen over hebt, kunnen we dit bespreken in het eerste gesprek.  

In de praktijk werken er onder andere een relaxatietherapeute en een psychiater waarnaar ik kan doorverwijzen indien nodig.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.