Praktisch

We plannen eerst een intakegesprek waarin ik luister naar waar voor jou de problemen zitten en waar jij op vast loopt.  In dit gesprek kan je gerust vragen stellen bv over wat psychotherapie voor jou kan betekenen, hoe het praktisch in z’n werk gaat,… .  Bij het maken van deze afspraak, hoef je nog niets te vertellen.  We nemen daar in het eerste gesprek de tijd voor.  De intakefase kan ook enkele gesprekken in beslag nemen.  We bekijken wat er in jouw geval nodig is.
Een afspraak maken kan via de gegevens op deze website of via Doctena.

Bij koppelgesprekken zie ik jullie eerst samen.  Nadien kan het aangewezen zijn om met elk van jullie een afzonderlijk gesprek te hebben. In dat individuele gesprek wordt gekeken naar jouw individuele engagement alsook naar jouw verleden op vlak van gezin en relaties.  Deze manier van werken is afhankelijk van situatie tot situatie.
Sowieso is het de bedoeling om met jullie samen aan de slag te gaan.

Iedereen vanaf 18j is welkom ongeacht geslacht, huidskleur, afkomst, geloofsovertuiging, … .   

Een individueel gesprek gesprek kost €70 en duurt 60 minuten (max).  

Een koppelgesprek kost  €100 en duurt 90 minuten (max).  

Gedeeltelijke terugbetaling van de therapie is mogelijk. Hiervoor verwijs ik naar het ziekenfonds waarbij je bent aangesloten. Zij bepalen wie terugbetaling kan krijgen en onder welke voorwaarden.

Indien een afspraak niet kan worden nagekomen, dan geldt de regel dat die tot 24u voor de aanvang kosteloos kan worden geannuleerd om gelijk welke reden.  Door tijdig te annuleren, kan ik de gereserveerde tijd aan iemand anders geven.
Indien de afspraak niet tijdig wordt geannuleerd of niet wordt nagekomen dan wordt de afspraak aangerekend.  Indien je hier vragen over hebt, kunnen we dit bespreken in het eerste gesprek.  

In de praktijk werken er onder andere een relaxatietherapeute en een psychiater waarnaar ik kan doorverwijzen indien nodig.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.