Liefdesrelaties zijn vaak de meest dierbare relaties die we hebben. We kiezen voor elkaar, willen er zijn voor elkaar en willen het leven samen delen.

In elk koppel komen er vroeg of laat moeilijkheden of problemen. Dat is op zich heel gewoon. Men zoekt dan samen een manier om tot oplossingen en compromissen te komen, om samen verder te kunnen en te kunnen blijven groeien naar en met elkaar.
Soms echter lukt het niet om er met 2 uit te komen. De problemen zijn te groot geworden, de conflicten te intens of er gebeurde iets in de relatie waardoor één van de partners niet meer verder lijkt te kunnen. Dit kan heel erg wegen op de relatie, op een persoonlijk leven en bij uitbreiding ook op de andere personen in het gezin zoals kinderen.

Om hier uit te geraken, kan ik samen met jullie kijken wat er gaande is. Waar zijn jullie elkaar kwijt geraakt, waar geraken jullie samen niet meer uit. Door de bril van EFT bekeken, zoeken we samen naar wat jullie echt beleven en voelen. We zoeken naar manieren om dit opnieuw aan elkaar duidelijk te maken, om opnieuw de verbinding aan te gaan met elkaar. Dit kan heel spannend zijn en soms heel nieuw. Het vraagt moed om onze kwetsbaarheden uit te spreken. Ik kan helpen om dat samen vorm te geven in een veilige ruimte.
Vanuit jullie als persoon, proberen we jullie als koppel terug te verbinden zodat jullie weer samen verder kunnen en moeilijkheden kunnen overwinnen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.